Franky's Place

Alles en meer over wonen

www.designwonen.com/nl stond al klaar na onze verbouwing

logo (35)www.designwonen.com/nl stond al klaar na onze verbouwing

 

Na onze verbouwing is het nu tijd voor de inrichting, iets waar ik mij al maanden op verheugden. Sinds de plannen van de verbouwing kijk ik al op www.designwonen.com/nl om mijn inrichting compleet te maken. Mijn man en ik hebben dezelfde smaak, want ontzettend voordelig is, want dit betekend eigenlijk dat ik alles mag uitzoeken. Meestal vind hij het prachtig, hij vertrouwt echt op mijn smaak. Er is maar een keer voorgekomen dat hij iets niet mooi vond wat ik uitzocht, dit ging om servies. We vonden dit beide wel grappig, omdat het echt voor het eerst was dat we van mening verschilden. Al maanden ben ik verzot op de bolivia vloerlamp, die je dus kan vinden én kan bestellen op www.designwonen.com/nl. Dit was ook een van de eerste producten die ik bestelden. Toen we hem binnen kregen, tijdens de verbouwing nog, was ik door het dolle heen. De lamp heeft de hele verbouwing lang er prachtig bij gestaan. Voor mij was het altijd weer een motivatie om verder te gaan met inrichten. Ik heb nu bijna alles al compleet, van een nieuw bed tot een prachtige houten boekenkast. Het huis wordt precies zo ingericht hoe ik het wil, en het voelt echt als een grote gift. Vroeger woonde ik namelijk in een te klein huis met vier zussen. We werden niet altijd even eerlijk behandeld en ik heb mij zelden thuis gevoeld. Met de komst van de lamp voelde ik al gelijk; dit wordt mijn huis, hier voel ik mij thuis.