Franky's Place

Alles en meer over wonen

Wat was ik blij met de hulp van advocaat huurrecht Amsterdam

Nooit gedacht dat ik de hulp van een advocaat huurrecht Amsterdam moest inschakelen. Eigenlijk nooit bij stil gestaan dat ik een advocaat nodig zal hebben om in mijn recht te staan. Helaas was het in de werkelijkheid anders en heb ik door mijn huurbaas een advocaat in moeten schakelen.

Wat was ik blij toen ik te horen kreeg dat ik een leuk appartementje in de buurt van Amsterdam kon huren. Snel het huurcontract ondertekenen en de verhuizing kon beginnen. Het adres waar ik nu woonde was alles behalve prettig, dus het was voor mij het einde om eindelijk dit huis te kunnen verlaten. Echter had ik te snel het huurcontract getekend en hierdoor niet goed de staat van het huis bekeken.  

Een flinke tegenvaller

Tijdens mijn verhuizing kwam ik al wat gebreken in mijn nieuwe woning tegen. Zo was de kraan in de douche aan vervanging toe en ook de toiletpot stond te wiebelen en dan heb ik het nog niet eens over de staat van deze pot gehad. Bij mijn huisbaas kreeg ik geen reactie en na maanden nog geen reactie te hebben gehad as ik genoodzaakt om een advocaat huurrecht uit Amsterdam in te schakelen. Deze advocaat heeft de huurder aangesproken over de staat van mijn woning en nog geen week later waren alle gebreken in mijn huis opgelost. Gelukkig is deze zaak met een sisser afgelopen en hoefde deze niet voor de rechtbank te komen.