Franky's Place

Alles en meer over wonen

Waarom zou je kiezen voor keramische tegels?

Er zijn een aantal redenen waarom je keramische tegels in je huis moet (laten) leggen. Ten eerste zijn ze zo gemaakt dat je geen krassen of slijtage in je tegels krijgt. Dit is natuurlijk heel erg fijn, omdat er nog eens krassen kunnen komen in je vloer, bijvoorbeeld als je meubels verschuift. Daarnaast kun je dus ook langer met de tegels doen, omdat ze niet slijten. Verder zijn de tegels ook nog vuurvast. Dit betekend dat ze ook nog eens veilig zijn als er brand uitbreekt. Als laatste moet je bij keramische tegels ook niet denken aan standaard koude tegels. Er zijn namelijk zoveel soorten ook bijvoorbeeld met een houtlook. De tegels lijken dus eigenlijk helemaal niet zo op tegels. Ga dus snel een keramische tegel bestellen om te kijken of je het iets vind of ga langs bij een winkel waar ze de tegels verkopen. 

Kiezen voor vloertegels en/of wandtegels

Je hebt zowel keramische tegels voor op de vloer en voor op de wand. Door de voordelen die net werden genoemd is het handig om voor zowel vloertegels als wandtegels te gaan. Wel wordt aangeraden om grote vloertegels te nemen en kleine wandtegels. Je hebt namelijk kleine wandtegels in allerlei verschillende patronen en kleuren waardoor je jouw badkamer- en keuken wand vrolijk kan maken.  

Waar deze keramische tegels kopen?

Je kunt deze tegels online bestellen, maar het is misschien wel leuker en handiger om ze eerst met eigen ogen te bekijken. Zo kunnen medewerkers van bijvoorbeeld ceramicavloeren.nl je ook advies geven over de tegels. Daarnaast zien ze er op de laptop natuurlijk altijd wat anders uit dan in het echt en wil je natuurlijk wel de goede kleur en soort uitkiezen die bij het interieur van je huis past. Verder kan de medewerker ook goed inschatten hoeveel tegels je nodig hebt. Zodat je niet teveel maar ook niet te weinig tegels koopt.