Franky's Place

Alles en meer over wonen

Versteld van de houten badkamermeubels

frankrijk-100-3-uitvoeringen_3841_1_SVersteld van de houten badkamermeubels

 

Mijn ouders gingen de badkamer vervangen, ze doen wel vaker zulke impulsieve dingen en ik vind het vaker vervelend dan leuk. Meestal omdat ik gewoon druk bezig ben met mijn studie, en ik niet goed kan werken wanneer er verbouwingen plaats vinden. Ik had de houten badkamermeubels al wel gezien en het zag er goed uit, maar wist niet echt of het nou nodig was. Vooral omdat ik in mijn tentamenweek zat. Ik besloot maar preventief te handelen en ging naar een vriendin van mij, die toevallig die week bij haar ouders zat. Ik kon dus ongestoord leren voor mijn tentamens. Dit ging best goed, het was in een vreemde stad, mijn vriendin was dus niet in de buurt en verder kende ik geen mensen. Na drie dagen merkte ik wel even een soort van eenzaamheid, ik weet niet precies waarom, ik dacht dat ik altijd wel alleen kon zijn. Maar toch, in een vreemde stad, alleen maar bezig met je studie.. ik besloot dus ook iets eerder terug te gaan en toen ik thuis kwam was tot mijn grote verbazing de badkamer al af, dit was volgens mij veel eerder dan gepland. Toen ik naar boven liep om het te bekijken zag ik al de houten badkamermeubels, en ik was serieus stil geslagen van de schoonheid. De badkamer was totaal onherkenbaar, het was een prachtig tafereel geworden met houten badkamermeubels, bijna buitenlands, alsof je op vakantie was.