Franky's Place

Alles en meer over wonen

Soorten buitenreclame

Je wilt je als bedrijf natuurlijk zoveel mogelijk onder de aandacht brengen bij bezoekers en klanten. Waar het online gedeelte ontzettend belangrijk is, mag ook fysieke reclame niet ontbreken. Voornamelijk als je ook een bedrijfspand hebt, zijn er vele opties die je in kan zetten om onder de aandacht te komen. Welke buitenreclame jij in kan zetten voor je bedrijf? Lees het hieronder!

Reclameborden

Reclameborden zijn borden met reclame van bedrijven langs bijvoorbeeld wegen. Deze reclameborden kunnen zo groot zijn als je zelf zou willen en bedrukt op welk materiaal jij dit graag ziet. 

Op auto’s

Een aantal bedrijven zijn voorzien van auto’s om mee naar klanten te gaan. Welk bedrijf of welke auto je ook hebt, op iedere auto kan reclame worden bedrukt. Je kunt bijvoorbeeld je hele auto bedrukken met de huisstijl van jouw bedrijf, maar je kunt ook subtiel het logo naar voren laten komen. Dit is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. 

Rondom het bedrijfspand

De meeste bedrijven hebben een fysiek bedrijfspand waar ook klanten naar toe komen. Je kunt dit pand ontzettend goed inzetten als reclame middel. Je kunt bijvoorbeeld buiten een vlag plaatsen of gevelreclame tonen op het pand. Dit kunnen grote investeringen zijn. Je kunt er ook voor kiezen om iets kleiner te gaan en raamfolie zelf te ontwerpen voor op je ramen. Door de sticker zelf te ontwerpen kun je het hele design zelf bepalen. 

Straatmeubilair

Om meer aandacht te krijgen bij het publiek kun je ervoor kiezen om reclame op straatmeubilair te plaatsen zoals bushokjes en kiosken. Vraag hiervoor wel een vergunning aan, voordat je reclame plaatst!