Franky's Place

Alles en meer over wonen

Riool Ontstoppingservice Limburg heeft een groot probleem voorkomen

Dankzij de camera inspectie van de riool ontstoppingservice Limburg hebben wij een heel groot probleem kunnen oplossen. Gelukkig maar dat wij met een kleine lekkage die wij hadden in de keuken ook maar eens de kwaliteit van de riolering hebben laten meten. Omdat de loodgieter er toch was voor een andere lekkage en ik met de beste man aan de praat raakte, vertelde ik hem dat ons toilet eigenlijk al een lange tijd lastig doorspoeld. Mijn vriend en ik twijfelde of dit nu wel of geen kwaad kon. De loodgieter legde uit dat je hier eigenlijk zo snel mogelijk naar moet laten kijken voordat het toilet gaat overstromen. 

Riool Ontstoppingservice Limburg

Er is op een vakkundige manier gewerkt

Gelukkig had de loodgieter tijd om door middel van een camera inspectie het riool te onderzoeken. De ontstoppingservice  van dit bedrijf in Limburg heeft echt de kwaliteit die er ook op de website wordt beloofd. Er is echt op een zeek vakkundige wijze te werk gegaan. Er is inderdaad een verstopping ontdekt en ik mocht zelfs even meekijken op de camera om het zelf te zien. De volgende dag is er iemand terug gekomen om dit probleem op te lossen omdat er een spoed tussendoor kwam. Alles is zeer netjes verholpen en wij kunnen nu met een gerust hart ons toilet weer doortrekken. 

Zorg daarom dat je af en toe onderhoud of inspectie laat uitvoeren om te voorkomen dat je voor een vervelende verrassing komt te staan. Een lekkage daar zit niemand op te wachten toch?

Riool Ontstoppingservice Limburg