Franky's Place

Alles en meer over wonen

Maak kennis met de nieuwste trend: Blackline schroeven

Bevestigings materiaal

Op zoek naar Blackline schroeven voor je klus? Bij Bevestigingsexpert kun je terecht voor allerlei uitvoeringen van dit bevestigingsmateriaal. Wat is Blackline precies? Dit is een professioneel concept voor gezwarte bevestigingsmaterialen. Dit is vooral enorm geschikt voor bijvoorbeeld de montage van zwarte tuinhengen of ander zwart tuin- en bouwbeslag. Met de Blackline schroeven van Bevestigingsexpert kun je alles mooi afwerken en maak je gelijk kennis met een opkomende trend. Met de Blackline schroeven is er een nieuwe reeks bevestigingsmaterialen op de markt gekomen van professionele kwaliteit.

betonnagel

De schroeven zijn voorzien van een zwarte coating van hoogwaardige kwaliteit. Deze coating is een oppervlaktebehandeling met hoge corrosiebestendigheid en een summiere laagdikte. De zwarte laag wordt als volgt gecreëerd: een zwarte elektrolytische zinklaag met een zwarte topcoat voor het glanzende effect. Je kunt een materiaal niet alleen mooi afwerken, maar daarnaast is ook de kwaliteit uitstekend. Voor Blackline schroeven van de hoogste kwaliteit kun je dan ook bij Bevestigingsexpert terecht. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 soorten schroeven die op deze manier zijn voorzien van een zwarte coating. 

schroeven

Ervaar zelf de kwaliteit van Blackline schroeven

De schroeven hebben verschillende afmetingen waardoor het voor iedere klus mogelijk is om te kiezen voor de Blackline schroeven. Je profiteert niet alleen van goede kwaliteit, maar ook van een aangename prijs. Verder ervaar je ook snelle levering en kun je dus snel aan de slag met je Blackline schroeven. Bestel je vandaag voor 16:00 uur? Dan heb je ze de volgende dag al in huis. Ben je vaste klant? Dan profiteer je ook nog eens van extra kortingen.