Franky's Place

Alles en meer over wonen

Kaptafel mooiste cadeau ooit

Mijn dochter is vorige week achttien jaar geworden. Het is goed te merken dat ze ouder wordt. Ze let veel meer op haar uiterlijk en iedere ochtend staat ze lang voor de spiegel. Nu is dat op zich niet erg, alleen heb ik nog een zoon en een man die ’s morgens ook graag de badkamer in willen. Dat werd iedere ochtend een probleem. Om eerlijk te zijn werd het er niet gezelliger op. Zo vroeg in de ochtend is een mens meestal niet op zijn best en dat is dan wel te merken ook. Mijn zoon boos op mijn dochter. Mijn man weer boos op mijn zoon en ik weer op mijn man. Het leek me dan ook een goed idee om een kaptafel te kopen voor mijn dochter. Als verrassing voor haar verjaardag. Kon ze lekker op haar eigen kamer zo lang tutten als ze maar wil. En die kaptafel, dat was een schot in de roos. Hier besteld, op deze website, prima geregeld trouwens. Goede levering, goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Superblij met aanwinst

Mijn dochter gilde het uit van blijdschap toen ze de kaptafel zag. Eindelijk had ze haar eigen kaptafel en spiegel. Mijn man heeft de kaptafel in elkaar gezet, dit ging vrij vlot. De volgende ochtend al hadden we er plezier van. Het was heerlijk stil in huis. Wij konden vlot achter elkaar de badkamer in en mijn dochter kon uitgebreid tutten op haar kamer. Helemaal prima. Prima aankoop dit. Op een prima website bij een goed bedrijf!