Franky's Place

Alles en meer over wonen

Jacuzzi huren bij easybubbels

headjacuzii

Mijn vriendin en ik hebben het afgelopen jaar keihard gewerkt. We hebben allebei een drukke baan waardoor we de afgelopen maanden weinig tijd hebben gehad om te relaxen. De hele zomer hebben we doorgewerkt en we zijn daarom niet op vakantie geweest. Het is dus tijd voor ontspanning en daarom ga ik een jacuzzi huren. Dan kunnen we een dagje lekker relaxen in ons eigen huis. Ik heb het internet al afgezocht naar verhuurders en ik ben zodoende bij de website van easybubbels uitgekomen. Dit bedrijf uit Barneveld verkoopt hottubs en jacuzzi’s maar ze bieden daarnaast een verhuurserie aan.  Voor 50 euro per dag heb je al een eigen opblaasbare jacuzzi.

Zaterdag ochtend wordt de jacuzzi geleverd

Omdat mijn vriendin en ik aanstaande zaterdag nog niks op de planning hebben staan heb ik besloten om haar dan te verrassen. Dan tover ik Franky’s place even om tot een waar kuuroord. Zaterdagochtend om 10:00 uur staat easybubbels op de stoep met de opblaasbare jacuzzi. Deze zet ik op bij ons in de tuin. Hieronder vindt je wat foto’s van de jacuzzi die ik gehuurd heb. Ik wist niet dat een jacuzzi huren zo goedkoop was. In onderstaande jacuzzi passen in totaal zes mensen dus misschien dat ik ’s avonds nog wat vrienden uitnodig. We kunnen met z’n allen dan lekker met een drankje en een hapje in de jacuzzi zitten. Ik zal volgende week wat foto’s plaatsen van Franky’s kuuroord.

jac1

jac2