Franky's Place

Alles en meer over wonen

Interschouw, de open haard specialist

Ben je op zoek naar een goede open haard specialist, dan ben je bij Interschouw aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een gezellige sfeer in huis dan is zo een vuurplaats echt een heel goede keuze. nadat wij eerst een afspraak bij Interschouw hadden gemaakt met één van de medewerkers hebben wij proberen uit te leggen wat wij precies wilden hebben. Wij wisten eigenlijk nog niet precies of het een open of een dicht model moest worden, maar daar waren wij snel uit. De medewerker heeft ons precies de voor en eventuele nadelen verteld, het gaat dus een kachel worden met deurtjes. 

Een mooie resultaat

Eindelijk hebben wij nu ook een gezellige woonkamer en dat is te danken aan de open haard specialist. Na ons gesprek daar in de winkel hebben wij voor een zeer mooie schouw gekozen, eentje met een uitbouw waar wij ook het hout in kwijt kunnen. 

Iedereen die nu bij ons binnen komt begint meteen over onze mooie kachel. Kan ook niet anders want het resultaat is echt bijzonder mooi. Elke avond zitten wij nu gezellig naast het vuur te genieten van het vuur en de mooie vlammetjes. Heb je ook interesse in dit bedrijf, kijk dan maar eens op hun site voor de mogelijkheden.