Franky's Place

Alles en meer over wonen

Goed interieuradvies in Den Haag

Op zoek naar goed interieuradvies Den Haag, kijk dan eens op de site van + Light & Living. Door samenwerking met Annelies Havinga en Constance Dolmans is dit bedrijf tot stand gekomen. Door de kracht van goed gevoel voor vormen, sfeer en materiaal kunnen zij samen de mooiste interieurs creëren. Heb je ook interesse gekregen naar de mogelijkheden wat dit bedrijf voor jou kan betekenen, ga dan eens op hun website kijken. Zo zie je ook meteen welke projecten zij al hebben gerealiseerd, zoals een verbouwd huis in Woerden als ook een verbouwing van een bedrijfsrestaurant in Benschop.  

Een gezellige slaapkamer

Omdat wij in ons huis slaapkamers hebben met een schuin dak hebben wij de hulp van interieuradvies in Den Haag aangevraagd. Eerst zijn wij naar de showroom geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren, maar omdat het moeilijk is om uit te leggen waar wij naar op zoek waren kwam een medewerker van + Light & Living bij ons op locatie. Voor dit advies moesten wij wel €150,- betalen, maar wanneer je besluit met hun in zee te gaan vervallen deze advieskosten volledig bij besteding vanaf € 1500,00.

Wij zijn enorm tevreden over het consult bij ons thuis. Want nu hebben wij, door de inzet van + Light & Living, een zeer mooie slaapkamer met heel veel extra bergruimte gekregen.