Franky's Place

Alles en meer over wonen

Goed bouwbedrijf in Almere

bouwbedrijf Almere

Amo Totaal is een zeer professioneel bouwbedrijf in Almere. Omdat wij ons huis aan het verbouwen waren hadden wij de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Je kan deze zaak inschakelen voor schilder- en stucwerk, sanitaire diensten, reparatiewerkzaamheden en schoonmaakdiensten. Wij hebben hun hulp ingeschakeld voor de verbouwing van onze badkamer. Hier zaten wij al zolang tegenaan te hikken om hieraan te beginnen. Vooral omdat deze onderhand uit het jaar 0 dateert zagen wij er steeds meer tegenop om hiermee te beginnen. Vanaf het moment dat de medewerkers van Amo Totaal bij ons langs kwamen om te bekijken wat het allemaal ging kosten, hebben wij een definitieve afspraak gemaakt.  bouwbedrijf Almere

Wat een verschil

Het bouwbedrijf in Almere is zeer netjes en nauwkeurig te werk gegaan. Elk uur zag je wel een verandering in onze badkamer. Het feit dat de donker bruine tegels er eindelijk uit gingen, maakten al een heel groot verschil. Het was af en toe een zeer donker hok. Ik was altijd blij dat ik klaar was met douchen en deze ruimte weer kon verlaten.

Inmiddels hebben wij een fantastische badkamer gekregen, mede dankzij de hulp van Amo Totaal. Tegenwoordig ben ik uren in deze ruimte aanwezig en kan er geen genoeg van krijgen. Het is zo mooi geworden.