Franky's Place

Alles en meer over wonen

Geld besparen op keuken wandtegels

Je kunt veel geld besparen door goedkope wandtegels keuken te kopen in plaats van heel dure. Dit klinkt heel simpel en makkelijk toch doet niet iedereen het. Dit komt natuurlijk doordat niet iedereen weet waar ze goedkope wandtegels keuken kunnen kopen.

Een van de beste plaatsen om goedkope wandtegels keuken te scoren is in een restpartij. Over heel Nederland zijn er bouwmarkten en winkel dat restpartijen verkopen. Je betaalt hierbij meer dan de helft minder voor de goedkope wandtegels keuken.

Restpartijen ontstaan wanneer er nieuwe collecties van tegels binnen komen. De resten van de oude collectie worden dan samen met de resten van andere collecties goedkoper verkoopt. De bouwmarkt kan dit zelf doen of het doorverkopen aan een derde partij. De derde partij verkoopt van de goedkope wandtegels keuken in een outlet.

Als je voor een restpartij kiest krijg je dus gewoon nieuwe tegels voor de keuken maar het is alleen afkomstig uit een ouder collectie. Dit zou in principe weinig uit moeten maken want de nieuwe collectie is over een jaar ook alweer oud. Je kunt wel veel geld besparen door goedkope wandtegels keuken te kopen uit een restpartij. Ook al zijn ze uit een iets oudere collectie van wandtegels.