Franky's Place

Alles en meer over wonen

Ga voor wat anders op de muur

De muren van een woonkamer worden vaak geschilderd of behangen. Met behang kan je alle kanten op. Een rustig patroon of juist heel druk en kleurrijk. Een industriële uitstraling in je huis is nu helemaal de trend. Om dit door te trekken op je muren kan  je verf met betonlook kopen. Dit is verf op kleur gemengd met leemverf. Het is geschikt voor vele toepassingen. Je kan het zelfs vervaardigen van meubels en het maken van wanden en in je woonkamer of toilet. De betonlook verf is zeer slijtvast en flexibel door de unieke samenstelling van materialen. Het is uitermate geschikt voor elke gewenste ruimte in huis. De betonlook verf is 100% CO2 neutraal omdat het van een natuurlijk product is en daardoor niet schadelijk voor de gezondheids tijdens de verwerking. Een voordeel van betonlook is dat je het op elke ondergrond kan toepassen. Over gips, hout, cement of sauswerk. Het is allemaal geen probleem. 

Opknappen van meubels

De oude stoel die al jaren in de schuur staat wil je een andere look geven. Een andere stof erover laat de stoel er al anders uitzien. Als je  beton cire look over het hout aanbrengt, pimp je de stoel helemaal en herken je hem niet meer terug. Dit is een op kleur gemengde microcement. Je kan het gebruiken voor het vervaardigen van meubels, maar is ook geschikt voor het maken van wanden in je badkamer of voor op de vloer. Het product is zeer slijtvast en flexibel. Het is ondermeer te gebruiken in natte ruimtes zoals de badkamer omdat het waterdicht is. Kalk en vuil maken zelfs geen kans door de speciale coating. 

Milieuvriendelijke verf en onderhoudsvrij

Door krijt verf te gebruiken denk je meteen aan het milieu. Dit is te verkrijgen via chalk paint online kopen via chalkpaint.store. Het is gemaakt van 100% natuurlijk pigment en in verschillende kleuren te verkrijgen. Wil je toch liever een betonlook kijk dan op https://betoncire.shop/