Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een wandlamp in de tuin kopen

Wil je lekker lang ‘s avonds in de tuin genieten van de zomer, dan kan een wandlamp in de tuin niet ontbreken. Een andere reden van een wandlamp in de tuin kan zijn uit praktisch oogpunt (bijvoorbeeld bij de schuur of de garage), maar ook in het kader van veiligheid (inbraakpreventie) is een wandlamp in de tuin een handig attribuut.

Lightexpert.nl is de online specialist

Deze leuke webshop heeft het allemaal: een ruime keuze aan artikelen, goede kwaliteit, voordelig, goede service en veel kennis en ervaring om je goed van dienst te kunnen zijn. Steek je licht op bij tuinverlichting.

LED licht een duurzame keuze

LED is energiezuinig, geeft helder en direct licht, gaat heel erg lang mee en LED verlichting is compact. LED is dus een duurzame keuze en ook bespaart het je geld. Op den duur zal LED de norm zijn in verlichting. LED heeft zich ondertussen ook verder doorontwikkeld en doet qua lichtkwaliteit en mogelijkheden niet meer onder voor halogeenverlichting of de ouderwetse gloeilampen. LED heeft verschillende soorten licht, van kil wit tot warm geel en ook dimmen behoort tot de mogelijkheden.

Laat je adviseren door een echte expert

Lightexpert.nl mag zich intussen wel dé expert noemen op het gebied van LED lampen en alles wat daarbij hoort. Zij geven je vrijblijvend een gericht en deskundig advies. Op hun verkoopwijzer vind je ook veel informatie over de voordelen van LED. Bel ze voor een afspraak of stel je vragen via telefoon of e-mail. Het telefoonnummer van Lightexpert.nl is 085-0471218 en het e-mailadres luidt klantenservice@lightexpert.nl.