Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een stukadoorsbedrijf nabij Hoofddorp

stukadoorsbedrijf Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een stukadoorsbedrijf nabij Hoofddorp, dan ben je hier aan het juiste adres. E.F. Meijer is een bedrijf met vele kwaliteiten, zoals:

  • Zij zijn een jong en dynamisch bedrijf
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Leveren jouw woning netjes op
  • Erkend leerbedrijf
  • Vrijblijvende offerte

Omdat wij ons huis aan het opknappen waren wij op zoek naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Zowel aan de buiten als ook aan de binnen kant van ons huis wilden wij de muren drastisch aanpakken. Aan de buitenkant was de muur vies geworden door de uitlaatgassen van het vele verkeer wat hier dagelijks voorbij kwam. De binnenkant was vies door het vele roken in huis, maar daar heb ik nu een stokje voor gestoken.  stukadoorsbedrijf Hoofddorp

Wat een verschil

Nadat wij naar het stukadoorsbedrijf nabij Hoofddorp hadden gebeld, voor het maken van een afspraak, kwam er meteen iemand bij ons thuis om de situatie op te nemen. Daarna hebben wij eerst een offerte aangevraagd en deze was ons zo meegevallen, dat wij meteen onze agenda erbij hebben gepakt om een afspraak te maken. 

Ons huis ziet er weer helemaal stralend uit. Aan de buitenkant lijkt het nu wel dat er elke dag de zon op schijnt, zo wit is ons huis nu. Binnen ruikt het er weer lekker fris en ziet het er ook allemaal prachtig uit.