Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een stralende badkamer Alphen aan den Rijn

badkamer Alphen aan den Rijn

Wil jij ook een nieuwe badkamer in Alphen aan den Rijn hebben, kijk dan eens op de website van Michel Vooijs. Dit is een zeer professioneel bedrijf waar alleen maar mensen werken die echt verstand van dit soort werkzaamheden hebben. Al eerder hebben wij met dit bedrijf kennis gemaakt, omdat wij een verstopping in de badkamer hadden. Elke keer wanneer wij lekker ontspannen i ons bad hadden gezeten en wij na die tijd eruit stapten om deze leeg te laten lopen, kwam de stress meteen weer terug. Het vieze badwater wilde namelijk niet doorstromen en moesten wij met emmers dit gaan leeg scheppen.  badkamer Alphen aan den Rijn

Een bijzonder mooi resultaat

Meteen nadat wij hadden geconstateerd dat het water niet meer normaal weg wilde lopen hebben wij een loodgietersbedrijf erbij gehaald. Met enige moeite lukte het hun om de afvoer te ontstoppen. Nog geen week later begon de ellende weer. Daarom hebben wij in overleg met dit bedrijf besloten om een nieuwe badkamer in Alphen aan den Rijn te laten plaatsen. 

Inmiddels is de verbouwing achter de rug. De medewerkers van Michel Vooijs hebben hun uiterste best gedaan om de verbouwing zo netjes mogelijk te laten verlopen, het resultaat mag er dan ook wezen.