Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een huis kopen Hulst

huis kopen Hulst

Aangezien mijn vriendin en ik al een geruime tijd kinderwensen hadden leek het ons verstandig om eerst te gaan verhuizen! Wij woonden namelijk midden in de stad wat natuurlijk geen goede plek is voor de opvoeding van een kind. Vandaar dat wij opzoek zijn gegaan naar een rustige plek waar wij ons kind op een goede manier konden gaan opvoeden. Maar natuurlijk wilden wij verhuizen naar een rustig wijk en/of dorp in de buurt van de stad.Simpelweg omdat wij niet te ver vanaf ozne familie wilden gaan wonen. Zodoende kwamen wij op het idee huis kopen Hulst. Een huis kopen Hulst was voor een zeer interessante mogelijkheid want Hulst is een wijk dat tien minuten rijden is vanaf de stad.

Alleen echter was het kopen van een woning in Hulst een lastige opgave want de woningen die wij konden vinden voldeden niet aan onze eisen. Vandaar dat wij het besluit namen om in zee te gaan met makelaar Tom. Makelaar Tom werkt namelijk op no cure no pay basis u hoeft deze makelaar alleen te betalen als u ook daadwerkelijk een woning koopt en/of verkoopt via deze aanbieder.

huis kopen Hulst

Makelaar Tom is geweldig!

Dankzij makelaar Tom hebben wij uiteindelijk de ideale woning gevonden! Voor een zeer voordelige prijs hebben wij een prachtige woning met zes kamers weten te kopen. Eindelijk zijn voorzien van een woning een geweldige buurt voor het opvoeden van onze kinderen.

Heeft u kinderen of heeft u kinderwensen en wilt u verhuizen naar een betere buurt? dan raadt ik het u aan om contact op te nemen met makelaar Tom!

makelaar Tom