Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een betrouwbare slotenservice in Dordrecht

Op zoek naar een goede en betrouwbare slotenservice in Dordrecht, kwam ik uit bij de Keyexpert. Zij zijn de expert wat betreft het maken van sloten. Maar ook voor inbraakpreventie, inbraakherstel en advies kan je hier terecht. 

Een tijd terug kwam ik na een avondje gezellig stappen thuis. Toen ik de sleutel in het slot wilde steken zag ik dat deze flink beschadigd was. Wat ik ook probeerde, het lukt mij niet om naar binnen te komen. Meteen de politie erbij gehaald en deze concludeerde dat dit een poging tot inbraak was. Gelukkig was de dief er niet in geslaagd om de deur open te krijgen.  slotenservice in Dordrecht

De geweldige slotenservice in Dordrecht

Nadat ik erachter was gekomen dat ik mijn eigen huis niet meer in kon, heb ik meteen naar de slotenservice in Dordrecht gebeld. Binnen een kwartier waren zij al ter plekke en hebben mij geholpen. Nog geen half uur later kon ik mijn woning alweer in en hebben zij een nieuw slot in de deur gezet. Dit noem ik nu dan ook een geweldige service. Vooral omdat zij bijzonder snel ter plekke waren en ik geen voorrijkosten hoef te betalen.