Franky's Place

Alles en meer over wonen

De perfecte badkamer creëren met teak badkamermeubels

De perfecte badkamer creëren met teak badkamermeubels

 frankrijk-100-3-uitvoeringen_3841_1_S

Wij hebben op onze bovenverdieping een aantal dingen veranderd. Zo hebben wij onze badkamer ruimer kunnen maken om er een slaapkamer bij te kunne betrekken die wij over hebben. En nu  werd het tijd om de oude badkamer er helemaal te slopen omdat deze en veel te oud was en ook bijna niet meer was schoon te krijgen. Het zou dus geen overbodige luxe zijn om een compleet nieuwe badkamer aan te schaffen. En zo heb ik eens een kijkje genomen op de site teakbadkamermeubels.nl. die ik als tip kreeg van een vriendin. Hier hebben ze dus teak badkamermeubels, en dat lijkt mij erg mooi om zelf ook te hebben. Mijn man heeft geen idee wat hij zich bij teak badkamermeubels moet voorstellen en dus heb ik hem ook maar even achter deze site gezet om te laten zien wat ik zo graag zou willen. En gelukkig wil die schat van een man met mijn idee mee gaan en eens een offerte laten maken van de teak badkamermeubels zoals ik het in gedachte heb. Dit geeft mij een extra drive om van onze grote ruimte een perfecte badkamer weet neer te zetten. Het lijkt mij dan ook erg mooi om te kiezen uit twee waskommen naast elkaar op het bad meubel. Dat geeft een chique uitstraling. En zo komt onze badkamer steeds dichter bij, het koste even wat tijd om te puzzelen en het eens worden over de prijs. Maar dan heb je ook echt wat!