Franky's Place

Alles en meer over wonen

Aanrader: heroal rolluik

Zonnerij.nl

Zonnerij.nlAfgelopen maand nam ik het besluit om mijn rolluiken te vervangen. Simpelweg omdat deze rolluiken hartstikke vervelend waren en het was een hele gedoe om de rolluiken te sluiten en te openen. Maar waar kon ik rolluiken kopen welk merk is van goede kwaliteit.Zodoende ben ik meer informatie gaan opzoek op het internet. Via het internet las ik vele positieve recensies over een heroal rolluik. Na het lezen van deze recensies nam ik het besluit om een heroal rolluik aan te schaffen,maar waar kon ik deze vinden?

Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website zonnerij.nl. Eenmaal aangekomen in deze webshop kwam ik vrij snel terecht bij de rolluik waar ik naar opzoek was. In verhouding met andere aanbieders was zonnerij.nl voor mij de goedkoopste. Vandaar dat ik het besluit nam om in de webshop van de zonnerij mijn rolluik te kopen!

heroal rolluik

Vele voordelen:

  • Intelligente krachtverdeling op uw rolluik.
  • Automatische correctiefunctie op de afstelling zorgt ervoor dat uw rolluik altijd perfect zal sluiten.
  • Obstakeldetectie en vorstbeveiliging; motor stopt direct bij een obstakel, ook in opwaartse richting bij vastzittend rolluik (bijv. door bevriezing).
  • Inbraak vertragend; speciale ophangconstructie voorkomt optillen
  • Het pantser bestaat uit dubbelwandig aluminium lamellen met een dekbreedte van 42 mm. Deze zijn voorzien van een hardschuim isolatie, welke in de bak oprollen
  • Het pantser loopt op en neer in de geleiders.

Achteraf kan ik u dan ook garanderen dat ik een goede keuze heb gemaakt in de aanschaf van mijn rolluik. Het is een kwaliteit rolluik waar ik ontzettend blij mee ben. Bent u opzoek naar een kwaliteit rolluik?Bekijkt u dan eens de webshop van zonnerij.nl!

Kwaliteit